Home Curaçao Villa Contact English Deutsch  De villa

  Ligging

  Indeling

  Zonnen

  Zwemmen

  Koken

  Eten

  Borrelen

  Slapen

  Beheerders

  Faciliteiten


Gastenboek  Huren

Gastenboek
Met de hele familie verbleven wij 14 dagen in deze villa. Het is ons daar uitstekend bevallen. Uitermate goed verzorgd. Het zwembad ligt er prachtig bij en vooral de kinderen hebben hiervan genoten. Het geheel is ruim opgezet, de slaapkamers en de verschillende badkamers zien er zeer verzorgd uit. Ruim plaats voor 4 auto's binnen het electrisch te bedienen hek.

Al met al is het huren van deze villa zijn geld dubbel en dwars waard geweest.

Bert
We hebben weer een fijne tijd gehad in Villa Cas Grandi. Tot de volgende keer!

Astrid en Tako
Wij hebben zeer genoten van ons verblijf op Curaçao.

Frank en Ans
Na 4 keer op Livingstone Jan Thiel te hebben gelogeerd, hebben we met zijn zevenen Villa Cas Grandi geboekt in april 2008. Dat is wel even iets anders. Je eigen villa op een super locatie in de wijk Cas Grandi met uitzicht op Jan Sofat en het Spaanse water.

De villa is heerlijk ruim opgezet met mooie kamers en badkamers. We hebben veel gezwommen in het zwembad en je kan lekker buiten zitten aan de grote tafel.

Na een dagje eiland verkennen kan je de auto's kwijt achter het elektrische hek en kan je gaan genieten van alles wat de villa biedt. BBQ-en, zwemmen en lekker borrelen op de terrassen. Het is verrassend hoeveel privacy je hebt in Villa Cas Grandi. Ik kan iedereen aanraden om de villa te boeken, als je eens iets anders wilt dan de gebruikelijke hotels en vakantieparken. En het is goed te betalen, zeker als je met een groep gaat.

Jan Beute
Helaas hebben we Curacao en Villa Cas Grandi weer verlaten en zijn we weer terug in Nederland.

Wat hebben we een leuke tijd gehad en wat een fijn huis is het zeg! Heerlijk ruim, prachtige keuken, lekker zwembad, prima gelegen. De gezellige porch, de lange tafel, de hangmat, we missen alles nu al!! Zelfs de huisdieren (hagedissen, leguanen, suikerdiefjes, kolibrietjes en andere prachtige vogels) maakten het helemaal compleet.

Mochten we weer terugkomen met een groep, dan gaan we graag weer in de villa!

Tamara & Kees
We hebben een geweldige tijd gehad in Villa Cas Grandi, zeker voor herhaling vatbaar!!! Iedere keer wanneer we de foto's zien, krijgen we weer heimwee... De service, de villa en natuurlijk het eiland, alles was perfect.

Anita
Met een goed gevoel denken wij terug aan onze vakantie met de familie. En zeker het verblijf in Villa Cas Grandi. Wat een feest was het om samen met mijn familie daar te mogen zijn. Wij hebben enorm genoten en het is zeker een vervolg waard.

Remco
Wij willen jullie hartelijk danken voor het verblijf op Cas Grandi, het heeft ons onvergetelijke momenten gegeven. Het is een prachtige villa.

Daarnaast is onze ervaringen met jullie beheerder familie Dijkstra prima geweest, ook zij hebben ervoor gezorgd dat ons verblijf zorgloos was.

Nogmaals dank.

Ernst
Wij willen jullie nog even bedanken voor de fantastische tijd die wij hebben gehad in jullie villa. We hebben er intens van genoten! En de rosé, ontzettend attent! Voor ons is dit een fantastische herinnering.

Estherly


 
Home | Curaçao | De villa | Contact | English | Deutsch