Home Curaçao Villa Contact English Deutsch  De villa

  Ligging

  Indeling

  Zonnen

  Zwemmen

  Koken

  Eten

  Borrelen

  Slapen

  Beheerders

  Faciliteiten  Gastenboek


Huren

Huren
Klik hier voor een kalender met een overzicht van de bezetting tot eind 2019.

De huurprijs voor één t/m vier personen bedraagt EUR 175,= per nacht. Vanaf vijf personen geldt een toeslag van EUR 17,50 per extra persoon per nacht (*).

Rond de kerstdagen geldt een minimale periode van 14 nachten en 12 personen en een toeslag van EUR 110,= per nacht. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Omzetbelasting: door de Overheid van Curaçao wordt een omzetbelastingtarief gehanteerd van 7% voor het verstrekken van logies. Alle verhuurders zijn verplicht deze belasting bij hun gasten in rekening te brengen.

Tevens moet u nog rekening houden met de kosten van de eindschoonmaak. Die bedragen EUR 150,= voor de villa en EUR 25,= voor elke gebruikt appartement.

Indien u tijdens uw verblijf over een internetverbinding wilt beschikken, kunt u gratis gebruik maken van de breedbandaansluiting in de villa.

De borgsom bedraagt EUR 500,=. De borgsom wordt binnen 14 dagen na uw vertrek teruggestort onder aftrek van kosten en schaden die voor uw rekening komen.


*) kinderen die op de dag van aankomst twee jaar of jonger zijn niet meegerekend


Extra!
Om uw verblijf in Villa Cas Grandi nog aangenamer te maken, bieden wij u graag een rondvaart over het Spaanse Water aan. Daarnaast ontvangt u 10% korting bij Mermaid Boat Trips!

mermaid


On-line prijsberekening
Selecteer hieronder de juiste gegevens om nu direct een prijsopgave te krijgen. U krijgt dan meteen te zien of de villa in de door u opgegeven periode nog beschikbaar is.

Aantal personen
Aantal kinderen t/m 2 jaar  (naast het aantal opgegeven personen)
Aankomstdatum    
Vertrekdatum    
   


 
Home | Curaçao | De villa | Contact | English | Deutsch