Home Curaçao Villa Contact English Deutsch  Curaçao

  Ligging

  Klimaat

  De zee

  Vluchten

  Taal

  Water

  Elektriciteit

  Medisch

  Geld

  Culinair

Uw inkopen

  Links
Inkopen


BoodschappenHoe interessant de lokale keuken ook is, ook de typisch Hollandse producten hoeft u op Curaçao niet te missen! Alles wat u uit Nederland gewend bent is ruimschoots verkijgbaar. In de decembermaand dus geen gebrek aan pepernoten en ook de Hollandse Nieuwe hoeft u niet te missen.

Het eiland heeft een keur aan supermarkten. Naast enkele grotere supermarkten zijn er over het eiland verspreid veel 'mini-markets'. De grotere supermarkten hebben een assortiment dat vergelijkbaar is met wat u uit Nederland gewend bent. Daarnaast zijn er ook een handvol groothandels die zich het beste laten vergelijken met de Nederlandse Makro's.

Sinds maart 2007 heeft Curaçao zelfs (tot vreugde van de lokale bevolking) de eerste Albert Heijn buiten de Nederlandse grenzen. U vindt hier het volledige Nederlandse assortiment, aangevuld met lokale specialiteiten. Uw bonuskaart kunt u thuislaten, de bonuskortingen zijn voor iedereen geldig!

Over het algemeen zijn de prijzen in de supermarkten vergelijkbaar met die in Nederland. Enkele artikelen, zoals overheerlijk Argentijns rundvlees, zijn zelfs een stuk scherper geprijsd. 
Home | Curaçao | De villa | Contact | English | Deutsch